Over mij

IMG_2595 bwHallo, mijn naam is Martine Breuer-Valkenburg. Mijn interesse in uiterlijke verzorging is altijd al aanwezig geweest. Het is daarom niet gek dat ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste ben begonnen. In 2002 heb ik deze opleiding afgerond. Daarna heb ik de allround opleiding met verschillende specialisaties afgerond. Shiatzu-, lymfedrainage, bindweefsel massage en voetreflex zijn de verschillende massagetechnieken waar ik een diploma van heb. Daarnaast volg ik regelmatig diverse cursussen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Ik heb o.a. een diploma voor permanente make-up en gelak nagellak.

Na zeven jaar ervaring op te hebben gedaan in een professionele schoonheidssalon in Berkel en Rodenrijs, ben ik in 2009 begonnen in m’n eigen schoonheidssalon in Pijnacker. In deze salon werk ik sinds 2014 met de producten van Cenzaa. Cenzaa combineert wellness, huidverbetering en cosmetische huidtherapie. De kracht schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. Cenzaa speelt een belangrijke rol in het van binnen en buiten ondersteunen van schoonheid, door een effectieve huidverzorging, met producten op natuurlijke basis. Cenzaa heeft producten met een hoog geconsenteerd aan werkstoffen voor een betaalbare prijs.

Ik vind schoonheidsspecialiste een fantastisch vak. En daarbij werk ik met heel veel plezier met de producten van Cenzaa en John van G. Ik laat u graag ervaren wat goede behandelingen, met prettige producten, voor u kan doen.

Graag tot ziens in mijn salon!