Maximale huidverjonging

Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Graag wil ik u daarbij helpen! De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat uw beautywensen ook zijn. Want ik help graag om de mooiste versie van uzelf (weer) naar boven te krijgen. Maak kennis met Cenzaa, het enige cosmeticamerk dat WellnessHuidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert!

De schoonheid van mens, dier en natuur, dat vinden wij bij Cenzaa belangrijk! Daarom maken wij voor de ontwikkeling van onze doeltreffende huidverbeterende behandelingen en producten gebruik van het beste van twee werelden, the art of science en nature: het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Ons doel: samen met u het hoogsthaalbare resultaat bereiken en u te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Deze kwaliteit garanderen we mede door onze hoogtechnologische verpakkingen. Wist u dat alle producten van Cenzaa geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumeriën!  Nergens ter wereld vindt u hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeterings producten dan bij Cenzaa. Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2© systeem, waarbij maximale huidverbetering (van buiten en van binnen) samen gaat met een intense wellnessbeleving!

Herprogrammeren van de huid

Krachtig zijn onze producten, en toch ook mild voor de huid. De Cenzaa producten laten de natuurlijke, beschermende functie van de huid altijd intact. Wanneer onze Cenzaa producten in aanraking komen met de huid gebeurt er, na gebruik van ongeveer 6 weken, iets bijzonders. Cenzaa herprogrammeert de huid, wat resulteert in schone, verslavingsvrije en gezonde huid. Een gezonde en stralende huid krijgt dan een andere betekenis!

Cenzaa Compact

Speciale kennismaking gezichtsbehandeling, voor de jonge huid of voor een onderhoudsbehandeling bij een huid met onzuiverheden.

Oppervlakte reiniging
Diepte reiniging en onzuiverheden verwijderen
Complete dag/nachtverzorging

Duur 30min. €30,-

Cenzaa Impressions

Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! Onderga een bijzonder Cenzaa ritueel waarbij u wordt meegevoerd op een heerlijke geurreis naar warme oorden. Een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij uw zintuigen aangenaam verrast worden. Naast deze weldaad staat uw huidwens centraal en zal de behandeling hier volledig op worden afgestemd. De East Meets West huidanalyse, intensieve reiniging en een op maat gemaakt maskerritueel brengen uw huid in balans.

Persoonlijke huidanalyse
Ontspannen welkomstritueel inclusief Cenzaa Geurreis
* Epileren van wenkbrauwen
Intensieve deepcleansing met een heerlijke scrub (upgrade Diamond Touch 35,-) en verwijderen van onzuiverheden
Energetisch Intense touch masker
Complete dag/nacht verzorging en professioneel thuisadvies

Duur 60min. €60,-

Cenzaa Moments Wellbeing

Gun uzelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Op basis van uw huid en huidwensen zal ik de behandeling afstemmen middels een Lifestyle-Analyse. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken nemen u mee op een hemelse droomreis.

Persoonlijke huidanalyse
Een ontspannen welkomsritueel en reiniging
Epileren van wenkbrauwen
Intensieve deep cleaning met een heerlijke scrub en onzuiverheden verwijderen (upgrade Diamond Touch 35,-)

Massage van het  gezicht, hals en decolleté met een heerlijk geurende relaxing oil en een heerlijke Hawaïaanse lomi lomi massage

Masker moment
Afsluiting met compleet dag/nacht verzorging en professioneel thuisadvies

Duur 90min. €90,-

Cenzaa Man

Real men take care of their skin too!
Just for Men is een combinatie van een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling die de mannenhuid weer in balans brengt, en een weldadige lichaamsmassage.
Deze behandeling zorgt ervoor dat je ondergedompeld wordt in de wereld van wellness, huidverbetering en maximaal resultaat.
Just for Men

Persoonlijke huidanalyse
Een ontspannen reiniging
Intensieve deep cleaning met een heerlijke scrub en onzuiverheden verwijderen

Massage van het  gezicht, hals en decolleté met een heerlijk geurende relaxing oil (90 min)

Masker moment
Afsluiting met compleet dag/nacht verzorging en professioneel thuisadvies

Vanaf €60,-

Mom to be behandeling

Gedurende uw zwangerschap is het belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Daar helpen wij u graag bij. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de aanstaande moeder helemaal in de watten te leggen. Geniet van een milde reiniging en intensieve verzorging van uw huid. Geniet van deze ontspannende behandeling!

Vanaf €60,-

Cenzaa Glow (kuur)

Zichtbare en intensieve huidverbetering die huidveroudering tegengaat
Ervaar een stralende huid met de Cenzaa Glow behandeling! De Glow is een zeer intensieve huidverbeterende behandeling waar gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. Nadat de lifestyle-analyse is uitgevoerd wordt u behandeld afgestemd op uw huid en wensen. De huid wordt intensief gereinigd met de Diamond Touch en Fruitzuur peeling.

Huid- Lifestyle-analyse.
Reiniging afgestemd op uw huidtype
Diepte reiniging van de huid met de Diamond Touch
Een weldadige peeling met fruitzuur
Complete Dag/nacht verzorging inclusief serum, afgestemd op uw huid
Professioneel thuisadvies 

Duur 30min €60,-

Cenzaa Energy Boost (kuur)

Zichtbare en intensieve huidverbetering
Ervaar een energieke huid met de Cenzaa Energy Boost behandeling! De Energy Boost is een zeer intensieve huidverbeterende behandeling waar gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. Nadat de lifestyle-analyse is uitgevoerd wordt u behandeld afgestemd op uw huid en wensen. De huid wordt intensief gereinigd met de Diamond Touch, Fruitzuur peeling en de bindweefselmassage zorgt voor een goede doorbloeding in de huid.

 

Huid- Lifestyle-analyse.
Reiniging afgestemd op uw huidtype
Diepte reiniging van de huid met de Diamond Touch
Een weldadige peeling met fruitzuur
Therapeutic bindweefselmassage van hals en gelaat met ampul
Complete Dag/nacht verzorging inclusief serum, afgestemd op uw huid
Professioneel thuisadvies 

 

Duur 45min €90,-

Cenzaa Botuline Shock Therapie

Ervaar een natuurlijke mini face-lift met de Cenzaa Botuline shock behandeling! De Botuline shock is een zeer intensieve huidverbeterende behandeling waar gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. Nadat de lifestyle-analyse is uitgevoerd wordt u behandeld afgestemd op uw huid en wensen. Door totale ontspanning van lichaam en geest staat uw huid open voor de unieke werkstoffen welke verwerkt zitten in het Botuline Beauty masker. Dit in combinatie met de Diamond Touch, Fruitzuur peeling en bindweefselmassage op het gelaat heeft een liftend effect.

Huid- Lifestyle-analyse.
Reiniging afgestemd op uw huidtype
Diepte reiniging van de huid met de Diamond Touch
Een weldadige peeling met fruitzuur
Therapeutic bindweedselmassage van hals en gelaat met ampul
Botuline Beauty Therapy Masker gelaat
Complete Dag/nacht verzorging inclusief serum, afgestemd op uw huid
Professioneel thuisadvies 

Duur 60 min €120,-

Cenzaa Botuline Look Therapie

Uw huid en ogen zullen weer stralen na het ondergaan van deze behandeling. De Cenzaa geurreis neemt u mee in een behandeling waar huid- en oogverbetering het stralende middelpunt zijn. De therapeutische producten gaan de strijd aan met de rimpeltjes en geven de huid weer een mooie glans. Een stimulerende bindweefselsmassage in combinatie met het Botuline Look masker zorgen voor een oogverblindend resultaat.

Huid- Lifestyle-analyse
Reiniging afgestemd op uw huidtype
Diepte reiniging van de huid met de Diamond Touch
Een weldadige peeling met fruitzuur
Therapeutic bindweedselmassage van de ogen met ampul
Botuline Beauty Therapy Masker voor de ogen
Complete Dag/nacht verzorging inclusief serum, afgestemd op uw huid
Professioneel thuisadvies

Duur 45 min €90,-

Lashlift

De wimper lifting is ideaal als je wimpers niet de gewenste krul of kleur hebben. Bij het krullen en verven van de eigen wimpers wordt ieder wimpertje meegenomen en lijken de wimpers optisch langer, waardoor je een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Voordelen:
Blijft 6 tot 8 weken zitten
U heeft geen wimperkrultang meer nodig
Voelt licht en natuurlijk aan
Het zijn volledig uw natuurlijke wimpers
Uw ogen lijken groter
De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers
Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

vanaf €45,-

Lorem ipsum dolor sit amet...

Bij-behandelingen

Epileren (hars) € 15,- Inbegrepen bij behandeling
Bovenlip hars € 12,50 € 10,- Tijdens behandeling
Bovenlip en kin hars € 20,-  
Bovenlip, Kin en zijnkanten hars € 30,-  
Wimpers of wenkbrauwen verf € 12,50 € 10,- Tijdens behandeling
Wimpers en wenkbrauwen verf € 20,-  
     
Huidverbetering tijdens behandeling    
Ampul € 8,50  
Fruitzuur € 20,-  

Botuline Masker

Diamond Touch

€ 20,-

€ 35,-

 

massage €1,- per minuut