JOHN VAN G
Colour Your Life! 

John van G Make-up Collection creëert schoonheid en laat je stralen! Voor iedere huidconditie zijn er productvarianten, dus ook voor jou! John van G volgt de mode op de voet en heeft daardoor een ruim assortiment met de nieuwste kleuren. Blushers, lipsticks, oogpotloden, (minerale) oogschaduw, wenkbrauwpotloden… de collectie is zo uitgebreid dat er voor iedere smaak een passend product is. Door het navulbare beautybox systeem weet dit merk zich duidelijk te onderscheiden. Bewezen kwaliteit en functionaliteit voor jou!

Het merk staat niet alleen bekend om de betaalbare kwaliteit en ruime keuze, maar heeft ook naam gemaakt vanwege het unieke navulbare magneetsysteem. Er zijn lege paletten verkrijgbaar in verschillende maten – de beautyboxen – die voorzien zijn van dit magneetsysteem. Wanneer de blokjes oogschaduw, wenkbrauwpoeder, of blusher aan vervanging toe zijn, kun je ze gemakkelijk vervangen door nieuwe, losse blokjes. Zo kan je op ieder moment jouw favoriete palet samenstellen. Conclusie: Met John van G haal je hoogstaande kwaliteit in huis, die betaalbaar is en daarnaast veel keuzevrijheid biedt.
 

Heb je een feestje of iets om te vieren waarbij je er feestelijk uit wil zien?
In de salon kan je terecht voor een prachtige look.

Ga je trouwen dan hebben we voor de bruid een speciaal arrangement samen gesteld.

Één/twee weken voor de grote dag kom je bij mij in de salon voor een proef make-up. Daarbij overleggen wij samen wat de wensen zijn en bij jou past.

Op de dag zelf kom ik aan huis en kan daarbij eventueel ook nog gasten van een feestelijke make-up voorzien.